O nama

Istorijat

1992. godine osnovan je Vračar d.o.o. sa sedištem u Beogradu, kao veleprodaja boja i lakova.

1994. godine izgrađen je prvi magacinsko-poslovni centar u Vodovodskoj 158c Beograd, to postaje zvanično sedište Direkcija Vračara i ostaje do dan danas. Danas - D.C. Beograd pokriva distribuciju robe za Beograd, okolinu i deo centralne i istočne Srbije.

2003. godine, otvoren je distributivni centar Kruševac od 1000m2, prvi centar takve namene u Srbiji. Danas - D.C. Kruševac pokriva distribuciju robe za južnu Srbiju i deo centralne i istočne Srbije.

2007. godine, izgrađen je distributivni centar u Novoj Pazovi, za to vreme najmoderniji i najveći magacinsko-poslovni centar u Srbiji sa ukupnom površinom od 3000m2. 2011. ulaskom u 20-tu godinu postojanja i rada zaokružen je magacinski centar završetkom izgradnje najvećeg magacina od 2000m2, tako da sada imamo 5000m2 modernog magacinskog prostora. Danas - D.C. Nova Pazova pokriva distribuciju robe za Vojvodinu, Srem, Zemun i Novi Beograd.

2009. godine otvara se distributivni centar Čačak od 1000m2, čime Vračar zaokružuje distribuciju robe za celu Srbiju. Danas - D.C. Čačak pokriva distribuciju robe za zapadnu Srbiju i deo centralne.

Danas

Neprekidni rad, pošten odnos prema poslovnim partnerima, stalno ulaganje u ljude, te činjenica da je na vreme shvaćeno da "USLUGA ČINI RAZLIKU" dovelo je kompaniju Vračar na lidersku poziciju kada je reč o distribuciji boja, lakova i izolacija na tržištu Srbije...

Vračar d.o.o. Beograd - Veleprodaja boja i lakova, Beograd, Nova Pazova, Kruševac, Čačak, Srbija

Vračar Beograd - veleprodaja boja i lakova